Pasi ra në peshë Blerona nuk ndalet, çdo moment tregon format e ‘nxehta’ të saj

11aa
Është nga moderatoret më të ndjekura dhe më të pëlqyera.Blerona Zeqiri për një dekadë të tërë në televizion, ka afruar me mijëra adhurues afër saj.E sidomos koheve te fundit me paraqitjet e saja ajo na ka treguar mjaft bukur se si eshte ne format e reja trupore te nxe hta ..Per me teper sht yp eni rek /la men me poste dhe ju ha pet vi deo e saj