Miss Serbia përlotet në emision, kujton takimet me të prekurit nga tërmeti

Miss Serbia, Irina Jovanka ka fluturuar drejt Shqipërisë për të ndihmuar të prekurit nga tërmeti.Ajo ka vizituar zonat e prekura për t’u njohur më nga afër me pasojat e këtij tërmeti dhe për t’i qëndruar pranë njerëzve që kanë nevojë për ndihma.Irina ishte e ftuar sot në “Wake up”, ku e përlotur rrëfeu historitë më prekëse që përjetoi në Durrës, Laç dhe Vorë mes të prekurve nga tërmeti..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju